Komunikimi

Formulari i Kontaktit

Ju lutem na i dërgoni shqetësimet dhe këshillat tuaja

Numri i Telefonit

Shqipëri : +355 68 506 6000
Kosovë : +386 49 587 067
Maqedonia e Veriut : +389 70 729 201
Bosnjë dhe Hercegovinë : +387 61 573 945
Rumani : +40 742 586 023
Bullgari : +359 87 891 5428

Adres

Tirane, YZBERISH, Rruga Lord Beaconsfield (Boulevard Kashar), Ndërtesa 113, Hyrja 39, Apt 4