Eko Plus

Disa nga paketat tona
Shqipëri
Gjithpërfshirëse
23
Nëntor
2024
2
Dhjetor
2024
EKO PLUS - NËNTOR

EKO PLUS - NËNTOR

Vendet e mbetura: 40
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
750m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Rumani
Gjithpërfshirëse
26
Dhjetor
2024
4
Janar
2025
ARGJENDI - DHJETOR

ARGJENDI - DHJETOR

Vendet e mbetura: 45
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
750m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Kosovë
Gjithpërfshirëse
25
Dhjetor
2024
3
Janar
2025
EKO PLUS - DHJETOR

EKO PLUS - DHJETOR

Vendet e mbetura: 45
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
750m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Greqi
Gjithpërfshirëse
24
Dhjetor
2024
7
Janar
2025
EKO PLUS - DHJETOR

EKO PLUS - DHJETOR

Vendet e mbetura: 45
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
750m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Bullgari
Gjithpërfshirëse
21
Dhjetor
2024
4
Janar
2025
EKO PLUS - DHJETOR

EKO PLUS - DHJETOR

Vendet e mbetura: 45
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
750m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Maqedonia e Veriut
Gjithpërfshirëse
22
Gusht
2024
31
Gusht
2024
EKO PLUS - GUSHT

EKO PLUS - GUSHT

Vendet e mbetura: 40
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
750m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion

Argjendi

Disa nga paketat tona
Maqedonia e Veriut
Gjithpërfshirëse
11
Shkurt
2025
20
Shkurt
2025
ARGJENDI - SHKURT

ARGJENDI - SHKURT

Vendet e mbetura: 40
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
300m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Maqedonia e Veriut
Gjithpërfshirëse
9
Janar
2025
18
Janar
2025
ARGJENDI - JANAR

ARGJENDI - JANAR

Vendet e mbetura: 40
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
300m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Rumani
Gjithpërfshirëse
26
Dhjetor
2024
4
Janar
2025
ARGJENDI - DHJETOR

ARGJENDI - DHJETOR

Vendet e mbetura: 40
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
300m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Bullgari
Gjithpërfshirëse
21
Dhjetor
2024
4
Janar
2025
ARGJENDI - DHJETOR

ARGJENDI - DHJETOR

Vendet e mbetura: 40
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
300m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Maqedonia e Veriut
Gjithpërfshirëse
11
Dhjetor
2024
20
Dhjetor
2024
ARGJENDI - DHJETOR

ARGJENDI - DHJETOR

Vendet e mbetura: 45
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
300m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Shqipëri
Gjithpërfshirëse
23
Nëntor
2024
2
Dhjetor
2024
ARGJENDI - NËNTOR

ARGJENDI - NËNTOR

Vendet e mbetura: 45
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
300m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Kosovë
Gjithpërfshirëse
20
Nëntor
2024
29
Nëntor
2024
ARGJENDI - NËNTOR

ARGJENDI - NËNTOR

Vendet e mbetura: 45
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
300m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion

Ari

Disa nga paketat tona
Kosovë
Gjithpërfshirëse
11
Dhjetor
2024
20
Dhjetor
2024
ARI - DHJETOR

ARI - DHJETOR

Vendet e mbetura: 40
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
200m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Maqedonia e Veriut
Gjithpërfshirëse
20
Gusht
2024
29
Gusht
2024
ARI - GUSHT

ARI - GUSHT

Vendet e mbetura: 40
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
200m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion

Platinum

Disa nga paketat tona
Kosovë
Gjithpërfshirëse
9
Shkurt
2025
18
Shkurt
2025
PLATINUM - SHKURT

PLATINUM - SHKURT

Vendet e mbetura: 25
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
50m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Maqedonia e Veriut
Gjithpërfshirëse
9
Janar
2025
18
Janar
2025
PLATINUM - JANAR

PLATINUM - JANAR

Vendet e mbetura: 25
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
50m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion

Keni një pyetje që dëshironi të na bëni?

Na kontaktoni në numrat e kontaktit të Hisar Balkans-it që janë të përshtatshëm për ju!

Na lejoni t'ju telefonojmë!

 
Shërbimet e umres dhe haxhit në 10 vende
Lini numrin tuaj, ne do t'ju telefonojmë..!