Blog

Paketa Speciale të Umres për Ramazan nga Shqipëria
23.6.2024

Paketa Speciale të Umres për Ramazan nga Shqipëria

Ramazani, muaji më i shenjtë në kalendarin islamik, ka një rëndësi të madhe shpirtërore për myslimanët në mbarë botën. Kryerja e umres gjatë këtij muaji të bekuar konsiderohet veçanërisht e virtytshme, pasi shpërblimet për veprat e mira janë te shumëfishta.

Pelegrinazhi i Umres nga Shqiperia
29.6.2024

Pelegrinazhi i Umres nga Shqiperia

Ky udhëzues është krijuar për t'ju ndihmuar në çdo hap të përvojës suaj të Umres, duke siguruar një udhëtim të qetë dhe përmbushës në qytetet e shenjta të Mekës dhe Medinës.

Asistencë për Viza Umre për Udhëtarët Shqiptarë
27.6.2024

Asistencë për Viza Umre për Udhëtarët Shqiptarë

Hyrja në pelegrinazhin e Umres është një udhëtim shpirtëror për shumë myslimanë shqiptarë. Megjithatë, përpara se të mund të shkelni në tokën e shenjtë, marrja e një vize Umre është një hap vendimtar.