Rreth nesh


Rreth nesh

Misioni ynë

Të jemi një kompani të turizmit referuese sipas standardeve botërore, me stafin tonë profesional, fuqinë e lartë organizative dhe mirëkuptimin e shërbimit ndaj njerëzve pa humbur shpirtin amator në rrugën e përshkuar nga Profeti ynë (a.s)  i cili ndoqi risitë në zhvillim të periudhës:

Vizioni ynë

Të jemi një kompani të turizmit referuese sipas standardeve botërore, me stafin tonë profesional, fuqinë e lartë organizative dhe mirëkuptimin e shërbimit ndaj njerëzve pa humbur shpirtin amator në rrugën e përshkuar nga Profeti ynë (a.s)  i cili ndoqi risitë në zhvillim të periudhës:

Turne Umre

Turne umre të përshtatshme për çdo buxhet, në mënyrë që të mund të përjetoni atmosferën e një klime shpirtërore të mbushur me spiritualitet në çdo moment.

Rreth nesh

Hisar Turizm (Hisar Balkans) ofron shërbime për muslimanët në mbarë botën dhe është krenare që ofron mundësinë për të kryer Haxhin dhe Umren si një kompani e orientuar drejt besimit, me vetëdije për t'u shërbyer mysafirëve të Allahut dhe Profetit (a.s.) dhe me mirëkuptimin e shërbimit në përputhje me Sunetin, duke shfrytëzuar sa më mirë mundësitë e bota moderne, 
 
Kompania jonë, e cila ka një certifikatë agjencie udhëtimi të Grupit A dhe organizon turne kulturore si dhe organizata të Haxhit dhe Umres, ka autoritetin të shesë bileta dhe të organizojë turne në të gjitha vendet e botës

 

Rreth nesh