Pse Ne?

Pse Ne?

Pse Hisar?

Çmimi "Agjencia private që mbart më shumë umre" nga THY (Turkish Airlines) për 5 vjet me radhë,
38 vjet përvojë në Haxh dhe Umre,
Shërbimi i Umres nga më shumë se 30 vende,
Mundësia e fluturimeve direkte nga më shumë se 30 aeroporte,
Pajisja e kufjeve me frekuencë për të përfituar plotësisht nga shërbimet e udhëzimit,
Në umren 10-ditore jepen si dhuratë umreja e dytë dhe e tretë që kryhen në Ten'im dhe Hudejbije,
Në umren 15-ditore jepen si dhuratë umreja e dytë, e tretë dhe e katërt që kryhen nga Ten'im, Hudejbije dhe Xhirane,
Hotelet më të mira në klasën e tyre dhe ushqimet e hapura në bufe që i përshtaten çdo shije,
Udhërrëfyes (Udhëzues)  i kualifikuar me përvojë për çdo 40 persona.

Dallimet tona

Koncepti i shërbëtorit të Haramejnit: Të kuptuarit e shërbimit në përputhje me sunetin, me vetëdijen e shërbimit ndaj mysafirëve të Allahut dhe të Profetit tonë (a.s.).
Haxhi dhe Umra i Orientuar (fokusuar) në Adhurim: Mundësi për muslimanët në mbarë botën për të kryer Haxhin dhe Umren në përputhje me rregullat,

Paketat e umres të përshtatshme për çdo buxhet: Turne umre të përshtatshme për çdo buxhet, në mënyrë që të mund të përjetoni atmosferën e një klime shpirtërore të mbushur me spiritualitet në çdo moment.

Udhërrëfyes me përvojë: Programe, aktivitete udhëzuese, adhurime dhe biseda të shoqëruara nga udhërrëfyes me përvojë për grupe prej 40-45 personash, të cilat do t'u mundësojnë atyre kryerjen e ritualit të Umres plotësisht shpirtërisht.

Shërbimi i kufjeve gjatë Adhurimit të Umres: Shërbimi i kufjeve me frekuencë për t'u siguruar që të merrni shërbimin më të mirë të udhëzimit.

Hotelet  me 5 yje: Mundësia e komoditetit me hotelet me 5 yje më të mirë në klasën e tyre (4 yje në paketa ekonomike), hotele luksoze në pako ari, hotele deluksoze në pako platini,

Mbështetje 24/7 e Stafit: Në Arabinë Saudite, stafi i kompanisë sonë është me ju 24/7 në hotele, transferta dhe  shumë prej nevojave tuaja.

Ushqimet (Vaktet) e hapura në bufe që i përshtaten shijes suaj: Mëngjesi dhe darka e hapura në bufe, e përgatitur nën kontrollin e shefave tanë të kuzhinës, duke i kushtuar vëmendje ndjeshmërisë hallall,

Linja ajrore e klasit botëror: Një udhëtim i sigurt dhe qetë me kompani ajrore të klasit botëror,

Ekipi i pritjes (mirëseardhjes) dhe lamtumirës: Ekipi me përvojë të pritjes dhe lamtumirës për të ofruar shërbimin më të mirë për mysafirët tanë në aeroporte.

Turne kulturore dhe Umre: Udhëtime kulturore me një udhëzues privat për kompanitë dhe grupet e korporatave, organizatat e umres me transferta në turnen Yenbu dhe Jerusalem

Turne Kulturor në 23 Vende: Turne kulturore në 23 vende që mbulojnë të gjithë Gjeografinë Islam.

Pse Ne?