Ari

Maqedonia e Veriut
Gjithpërfshirëse
20
Gusht
2024
29
Gusht
2024
ARI - GUSHT

ARI - GUSHT

Vendet e mbetura: 40
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
200m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Kosovë
Gjithpërfshirëse
11
Dhjetor
2024
20
Dhjetor
2024
ARI - DHJETOR

ARI - DHJETOR

Vendet e mbetura: 40
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
200m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion