Eko Plus

Rumani
Gjithpërfshirëse
26
Dhjetor
2024
4
Janar
2025
ARGJENDI - DHJETOR

ARGJENDI - DHJETOR

Vendet e mbetura: 45
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
750m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Maqedonia e Veriut
Gjithpërfshirëse
22
Gusht
2024
31
Gusht
2024
EKO PLUS - GUSHT

EKO PLUS - GUSHT

Vendet e mbetura: 40
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
750m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Bullgari
Gjithpërfshirëse
21
Dhjetor
2024
4
Janar
2025
EKO PLUS - DHJETOR

EKO PLUS - DHJETOR

Vendet e mbetura: 45
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
750m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Greqi
Gjithpërfshirëse
24
Dhjetor
2024
7
Janar
2025
EKO PLUS - DHJETOR

EKO PLUS - DHJETOR

Vendet e mbetura: 45
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
750m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Kosovë
Gjithpërfshirëse
25
Dhjetor
2024
3
Janar
2025
EKO PLUS - DHJETOR

EKO PLUS - DHJETOR

Vendet e mbetura: 45
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
750m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Shqipëri
Gjithpërfshirëse
23
Nëntor
2024
2
Dhjetor
2024
EKO PLUS - NËNTOR

EKO PLUS - NËNTOR

Vendet e mbetura: 40
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
750m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion