Platinum

Maqedonia e Veriut
Gjithpërfshirëse
9
Janar
2025
18
Janar
2025
PLATINUM - JANAR

PLATINUM - JANAR

Vendet e mbetura: 25
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
50m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion
Kosovë
Gjithpërfshirëse
9
Shkurt
2025
18
Shkurt
2025
PLATINUM - SHKURT

PLATINUM - SHKURT

Vendet e mbetura: 25
Kohëzgjatja
 Dita
Mëngjesi dhe Darka
Bufe e hapur
Në Mesxhid el-Haram
50m
Akomodimi në hotel
⭐⭐⭐⭐⭐
Më shumë informacion