Udhetim ne Stamboll & Bursa

6,788 Reviews

Pagesa e Aurobuzit, Mëngjesi, Dreka dhe Darka  të përfshira.

Vendet për të Vizituar

Stambollit :

 • Xhamia Ejjup Sulltan,
 • Xhamia Fatih,
 • Parku i Gylhanes (Gülhane),
 • Sarajet e Topkapisë ,
 • Xhamşa Ajasofja,
 • Xhamia Blu (Sultanahmet) dhe Shetitorja,
 • Çezmeja e Ahmetit,
 • Sahabiu i nderuar Abdurrahman-i Shâmî (r.anhu),
 • İstanbul Boğazı Turu,
 • Eminony dhe Pazari i Erëzave,

Bursa:

 • Tophane,
 • Xhamia e Emir Sultanit (Xhamia e Gjelbër),
 • Xhamia e Madhe e Bursës,
 • Vizita në Hanin dhe Tregun e Shiritave të Shelkut

Show more...
Kalkış
Tiran
İniş
İstanbul
Tarih
25.07.2024 - 28.07.2024
Dita
 Dita
Natën
 Natën